Newborn fotografie Bergen op Zoom

Dit is Cataleya, voor haar geboorte kreeg ze een newborn fotoshoot cadeau van haar oma. Een mooie herinnering voor later. De ouders (en oma) van Cataleya hadden een duidelijk idee over hoe ze de sfeer en stijl van de newborn fotografie graag zouden willen zien. Met deze woorden en voorbeelden in gedachten ging ik aan het werk, met als eind resultaat een gelukkige oma en ouders. Bekijk hier een samenvatting van de newborn fotoshoot van Cataleya die ik bij haar thuis in Bergen op Zoom maakte.

Wil je ook mooie foto's van je pasgeboren kindje laten maken of ben je op zoek naar een origineel geboorte cadeau? Neem dan hier contact op met Kiddografievoor vragen of het plannen van een fotoshoot.

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132