Familiefotografie Kalmthout

Op een mooie locatie in Kalmthout sprak ik af met deze familie voor hun fotoshoot. Nathan, Lauren en Lia zijn 3 kleine kinderen, die net als bij hun leeftijd past soms vrolijk, soms eigenwijs, soms dwars en spontaan zijn. Dit geeft een erg leuke en afwisselende sfeer bij een fotoshoot, met als grootste uitdaging iedereen op het zelfde tijdstip klaar te krijgen voor de familiefoto's. Het werd een leuke afwisselende serie familiefoto's in verschillende samenstellingen. Bekijk hier een samenvatting van hun fotoshoot.

Heb je ook interesse in familiefotografie van jouw gezin? Neem dan hier contact op met Kiddografie voor vragen of het maken van een afspreek.

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132