Zwangerschapsfotografie Rucphen

In de laatste week van de (Brabantse) zomervakantie was het erg mooi weer, deze week stond stond helemaal vol gepland met leuke, mooie, sfeervolle en gezellige fotoshoots, de zwangerschapsfotoshoot van Nicole was er één van.

 

Voor de zwangerschapsfotografie sprak ik met Nicole en haar gezin af op de Rucphense heide, een prachtige locatie. De wens was een mooie mix van zwangerschapsfoto's in verschillende samenstellingen. Hun dochtertje Fenna moest eerst nog even wennen, ze wilde vooral aan papa vast plakken, maar na wat afleiding, heen en weer rennen en vliegen was zij ook klaar voor deze vrolijke spontane fotosessie.

Bekijk hier een samenvatting van de zwangerschapsfotoshoot.


Wil je ook zwangerschapsfoto's bij je thuis of op locatie laten maken? Neem dan hier contact op met Kiddografie voor vragen of het maken van een afspraak.

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132