Newborn fotografie Bergen op Zoom

Dit is Bobbie, het kleine zusje van Moris. Ik kwam bij dit vrolijke gezin thuis in Bergen op Zoom voor het maken van hun newborn fotoshoot. Aan het begin van de fotoshoot bespraken we de sfeer die ze wenste voor deze newborn foto's, puur licht en vol liefde. Bobbie was best een beetje onrustig tijdens de fotoshoot en had niet veel zin om te slapen, ook Moris hield van lekker bewegen, de shoot werd een mooie uitdaging. Met als leuke extra dat de foto van Bobbie en Moris samen gekozen werd voor het geboortekaartje. Bekijk hier een samenvatting van de newborn fotoshoot van Bobbie.

 

Wil je ook mooie foto's van je pasgeboren kindje laten maken? Neem dan hier contact op met Kiddografie voor meer info of het inplannen van jullie fotoshoot.

newborn fotografie Bergen op Zoom
newborn fotografie Bergen op Zoom

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132