Newborn fotoshoot Oud Gastel

Pasgeboren baby'tjes zijn erg schattig en puur, ik geniet er keer op keer weer van om dit vast te mogen leggen met een newborn fotoshoot. En nog leuker is het als hier ook een kleine grote broer of zus bij aanwezig is. Heel mooi om te zien hoe de nieuwe broertjes en zusjes op elkaar reageren en samen zijn.  Zo ook bij de newborn fotografie van Leah in Oud Gastel die ik samen met haar broer Brenn fotografeerde.

 

Ben je ook in verwachting, net bevallen of wil je iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Neem dan hier contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak

newborn fotoshoot Oud Gastel
newborn fotoshoot Oud Gastel

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132