Newborn shoot Bergen op Zoom

Cataleya heeft een broertje gekregen....Iva!

 

Bijna twee jaar geleden kwam ik bij dit gezin thuis in Bergen op Zoom voor het maken van de newborn shoot van Cataleya. En nu ze een grote zus is geworden kwam ik opnieuw langs voor het maken van de newbornfoto's van Iva.

 

Bij binnenkomst zag ik gelijk een grote foto van de vorige newborn fotoshoot aan de muur hangen, het is altijd leuk om eerder werk op deze manier terug te zien!

Terwijl ik zorgde dat de ruimte op temperatuur kwam voor het maken van de newborn foto's bespraken we samen hun wensen voor de fotoshoot. Het werden vooral veel foto's samen en enkele foto's van Iva alleen. De foto's samen met Cataleya waren de grootste uitdaging, zoals het bij een peuter hoort was ze lekker ondeugend, snel afgeleid en zeker ook erg schattig. We besloten daarom ook hier gelijk mee te startten en wat deden ze het goed samen :) Het werd een mooie, sfeervolle, pure en vrolijke serie.

 

Bekijk hier een samenvatting van hun fotoshoot.

 

Wil je ook mooie newborn foto's laten maken van alleen je kindje of een newborn shoot samen met het hele gezin? Neem dan hier contact met mij op voor meer info of het boeken van de newborn shoot.

newborn shoot Bergen op Zoom
newborn fotoshoot Bergen op Zoom

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132