Newborn fotoshoot

voor de allerkleinste

 

Een pasgeboren kindje, een klein wonder. De eerste weken na de geboorte zijn bijzonder, alles is nieuw en verandert snel. Een speciale  periode die snel voorbij gaat, een mooi moment om vast te laten leggen en nooit meer te vergeten. Met een newborn fotoshoot maak je van deze speciale eerste tijd een blijvende tastbare herinnering voor later.

 

Kiddografie is sinds een aantal jaar gespecialiseerd in pure newborn fotografie. Voor het maken van de newborn foto's kom ik bij je thuis in de eerste of tweede week van jullie kindje. Een impressie van mijn werk is hier te bekijken. Natuurlijk kan er ook rekening gehouden worden met speciale wensen voor de fotoshoot en kunnen er eventueel ook foto's gemaakt worden voor het geboortekaartje. Foto's samen met de andere kinderen uit het gezin en familiefoto's behoren ook tot de mogelijkheden, dit alles is bij de prijs van de newbornshoot inbegrepen.

 

  

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau?

 

Een newborn shoot is ook cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon

 

 

 

Babyfotografie

vanaf ca 4 maanden

 

Voor de wat grotere baby's is er een babyfotoshoot. Deze photoshoot kan bij je thuis, of voor de al wat grotere baby's, op locatie worden gemaakt.

 

Om de babyfotografie compleet te maken bied ik naast de losse fotoshoots een speciaal pakket aan;

"Mijn baby's eerste jaar", een serie van 4 fotoshoots (newborn, bij 4 maanden, 8 maanden en 12 maanden) voor een actie prijs.

 

Voor vragen over of interesse in een fotoshoot kan je hier contact met mij opnemen. 

 

klik op de foto's om te vergroten

Kiddografie is een onderdeel van Fotografie by Lindsey

kiddografie@gmail.com      |      KVK 63059134      |      T 06-21621132